- Osobom oczekującym dobrego standardu w dobrej cenie
- Hotel z Wi-Fi
Parking, Dla dzieci, Blisko lotniska, Klimatyzacja
Basen odkryty, Sport
Kod oferty: FTR 326143/6
Blisko plaży, basen ok Spokojna okolica, blisko na plażę i do Nessebar
Parking, Dla dzieci, Blisko lotniska, Klimatyzacja
Basen odkryty, Sport
Wypełnienie formularza rezerwacji wstępnej nie wiąże się z żadnymi kosztami. Nasz konsultant skontaktuje się z Państwem w celu potwierdzenia rezerwacji.
* Poprawność udogodnień zawsze weryfikuj z opisem hotelu
Dane GPS hotelu Forum:nastawionych na zwiedzanie (100%), szukających spokoju (100%)
Uzasadnienie
Jestem rozczarowana, mimo że byłam w w hotelu z większą ilością gwiazdek. Okropne posiłki, ignorujący gości personel, daleko do plaży, a woda strasznie zimna. Plus za duże pokoje, dobrze sprzątane. Plus za darmowy sejf w pokoju. Dobra lokalizacja, Słoneczny Brzeg na odległość spaceru, a w drugą stronę Nessebar. Pozostałe rzeczy to makabra !
Stosunek jakości do ceny
wyjątkowo zły
1 tydzień , pokój - pokój standardowy
Uzasadnienie
Bardzo sympatyczna obsługa, wszędzie blisko, hotel czysty, zadbany
Hotel
Spokojna okolica, blisko na plażę i do Nessebar
Pokoje
Czyste, zadbane
Gastronomia
Każdy znajdzie coś dla siebie
Sport
Blisko plaży, basen ok
Stosunek jakości do ceny
rewelacyjny
Polecamy ten hotel szukającym spokoju, nastawionym na zwiedzanie.
Uzasadnienie
Hotel o niezłych warunkach, a pokój był wygodny i ładny. Niestety podczas naszego pobytu z uwagi na małe obłożenie zrezygnowano z podawania posiłków. Trzeba było chodzić do sąsiedniego hotelu. Nie było baru AI ani przekąsek. Wakacje totalnie nieudane. Porażka
Stosunek jakości do ceny
wyjątkowo zły
Uzasadnienie
Hotel taka średniawka. Znaczy z jednej strony fajni, bo w sumie i do centrum i do plaży blisko. Pokoje w niezły standardzie, niczego nie brakowało, a co najważniejsze posprzątane, ale znowu posiłków nie będę dobrze wspominać. Obok taka ulica, że dzieci lepiej nie poszczać, bo pod auto wpadną. Zwłaszcza, że za bardzo nie mają co tam robić i to głupie pomysły się tworzą. Jak ktoś chce odpocząć to ok, ale żeby coś porobić to gorzej.
Stosunek jakości do ceny
adekwatny
Uzasadnienie
Mój pobyt obejmował tylko jedną noc poza sezonem i to przez przypadek. Pokoje w porządku, a personel dobry. Brak poważnych zastrzeżeń. To nie byłby mój wybór na dłuższy urlop.
Stosunek jakości do ceny
powyżej oczekiwań